korang ape khabar ?? kenape hidupku seperti ini ?? nak raye dah ..ermm

assalamualaikum, saye minta maaf sebab selalu tak post kan ? ermm.. banyak hal yang menyebabkan tidak dapat post ... hal2 penting,,,nak wat camne...sye tak paham kenape hidup sye ini.. terus-terusan disakiti...
saye tak tahu nak percayekan sape.. KELUARGE? takkan nak cite masaalah kat family.. FRIEND ?? diorang pon ade family sendirikan... takkan nak cite kowt..nanti susahkan diorg lak.. saye hanye boleh lepaskan sikit di blog ini... selebihnye menanggung sendirilah..hehe...emonye sye nih... yelah dah lame tak cite masaalah sye kat cini kan heheh...
ni nak cite pasal raye lak.. taknak sedih lame2..
tak lame lagy raye kan?? hehe.. sye risau abg sye,,,nak pmr dah.. i hope him success,,, i love him so much...
walau kadang 2 menyakitkan haty..heheh...
tapi die tetap abg sye... sye syg die ....
sye tahu die boleh berjaye...kene kerje kuat cikit je lagy...
dan abg akan merdeka... hehhe..
abg.... sye tahu abg boleh wat...
ermmmmm....
nak cite ape pulak ye....
hahahaha...
entahlah.. fikiran sekarang ni bercelaru...pening....
masaalahhhhh..
k bye.... taknak cite banyak..saket mulut waa..hahahah..
thanks sebab sudi bace sikt masaalah..yang laen tak yah tahu errr....
tu masaalah sye..hahaha..
bubyee....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

commentje takkesah pown..

VisiT Blog Yang Comel2..

My FolloWer :)